Coaching en cursussen

Coaching en meer

Aanbod coaching en cursussen

Individuele coaching

Bij individuele coaching ga je aan de slag met jouw persoonlijke doel en/of hulpvraag

Ben jij hooggevoelig - hoogsensitief?

In dit traject van een zestal sessies neem ik je mee op je eigen innerlijke reis waarin we zowel met het paard werken, in mijn salon zijn als de natuur ingaan.

Stap in het energieveld van jouw kind

Wil jij als ouder zijnde jouw gevoelige  kind beter leren begrijpen, meer begrip te krijgen en leren hoe je je gevoelige kind het beste kunt ondersteunen?

Stap dan in het energieveld van jouw kind!

De hooggevoelige - hoogsensitieve jongvolwassenen

Één van de begeleidingsmethodes die goed inzetbaar is bij jong volwassenen is paardencoaching. Paarden reageren immers heel gevoelig op spanning bij mensen en hebben geen gesproken taal nodig.

Waar sta jij?

In de tijd waar we nu in leven sta je continu aan, je baan, je gezin, een partner, je sport enzovoort. Heb jij dan nog tijd voor jouzelf ?

Waar sta jij?

Rouwverwerking

Iedereen om je heen pakt de draad weer op terwijl jij nog in een rollercoaster van emoties zit. Je kunt niet blijven hangen in die emoties want het gewone leven gaat weer door. Het kan echter wel fijn zijn om hier hulp bij te krijgen.

Reiki behandeling en inwijdingen

Reiki is een hele liefdevolle, zachte universele energie, die naast helend ook heerlijk ontspannend is. Je zou het kunnen zien als een massage voor je geest.

Cursus magnetiseren en intuïtieve ontwikkeling

Deze cursus is  een hele mooie aanvulling voor mensen die al met de Reiki energie werken. Uiteraard ben je ook welkom als je nog nooit met Reiki energie gewerkt hebt.

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app