Cursus magnetiseren en intuïtieve ontwikkeling

Coaching en meer

Deze cursus is voor iedereen toegangkelijk en is een hele mooie aanvulling voor mensen die al met de Reiki energie werken. Uiteraard ben je ook welkom als je nog nooit met energie gewerkt hebt maar je jezelf hier wel in wilt ontwikkelen.

Magnetiseren & Intuïtieve ontwikkeling

Cursus magnetiseren en intuïtieve ontwikkeling

Je leert gebruik te maken van de universele energie die overal om ons heen aanwezig is. Door middel van magnetiseren kun je zowel  klachten bij anderen verlichten alsook kun jezelf magnetiseren. Er wordt vooral aandacht besteed aan het luisteren je intuïtie; magnetiseren is 20% kennis en 80% intuïtie.

Het mooie van deze cursus is dat je in eerste instantie jezelf  verder ontwikkelt. Je leert wat magnetiseren inhoudt, hoe je de chakra’s en de auralagen (en hun betekenissen)  behandelt, blokkades voelt en weg haalt en- er schone energie en kleur in kunt  zetten.

Ook gaan we deze cursus werken met de haralijn en wezenster. In de vervolgmodules leer je meer over het werken met entiteiten, huisreiniging en je gidsen, en het werken met innerlijke koorden.

We starten de dag met een kennismaking en een meditatie. Ook tussen de theorie door zullen er een aantal meditaties zijn die bijdragen aan de cursus. Daarnaast krijg je natuurlijk theorie aangeboden maar we zullen ook veel praktisch bezig zijn door middel van oefenen op elkaar. Zo kun je voelen en ervaren wat magnetiseren is, en groeit je zelfvertrouwen. Je gaat ontdekken wat jouw manier is om universele energie in te zetten. Er is dan ook veel aandacht voor jouw persoonlijke proces en ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Wat heb je geleerd na deze cursus?

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen

Voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar. In overleg kan een andere leeftijd ook.

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Samen onderweg

We beginnen met een voorstelrondje.

  • Je gaat je gids ontmoeten maar ook ervaren hoe hij/zij zich aan jou laat zien/voelen. Je gaat leren hoe je met je gids communicieerd
  • Je gaat de energie van verschillende engelen ervaren, zodat je weet wie er bij je is.
  • We gaan in diepe meditatie waarin we op het hart en de keel zullen werken.
  • In de middag gaan we schilderen of een moodboard maken in contact met jouw gids en de energie van de dolfijnen.

 

Op het einde zullen we jouw schilderij of moodboard bespreken.

Tijdens deze dag blijven we in verbinding met elkaar maar ook blijf je dicht bij jezelf. Deze dag draait om jou.

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie