Dieren healing en reading

Coaching en meer

Dieren zijn 'energie sponzen': ze zuigen alles op wat wij uitzenden. Daarom draagt een beter zelf bewustzijn bij tot een betere -'relatie' - met het dier.

Ik als magnetiseur en coach kan je daarbij helpen.

In de volgende beschrijving gebruik ik paarden als voorbeeld. Ik wil echter benadrukken dat deze situaties vrijwel allemaal ook gelden voor honden en katten. Zij zijn mij even lief en ik behandel ze graag. Katten behandel ik altijd op afstand, ze laten zich immers niet altijd makkelijk aanraken. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Je wil natuurlijk dat je paard gezond, ontspannen en gelukkig is. Wanneer er iets aan de hand lijkt te zijn, schakel je deskundige  medische hulp in, bijvoorbeeld van een  dierenarts, paardentandarts of fysiotherapeut . Mocht dit niet afdoende zijn dan zit de blokkade vaak op een ander niveau en is bijvoorbeeld energetisch of mentaal.

Oorzaak en gevolg liggen niet altijd noodzakelijkerwijs op hetzelfde niveau. Zo kan een gedragsprobleem bijvoorbeeld ontstaan door een fysieke blokkade en kan een fysieke klacht veroorzaakt worden door een emotionele blokkade. Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Paarden nemen veel energieën van de mensen op uit hun omgeving, en dat terwijl de leefomstandigheden van de paarden enorm zijn veranderd ten opzichte van hun natuurlijke leefomgevingen in vroeger tijden. Zij kunnen de  ‘negatieve energieën’ die zij overnemen dus minder makkelijk kwijt en zodoende kunnen er ‘blokkades’ ontstaan. De energie in het lijf stroomt dan niet lekker meer. Als er niets aan deze blokkades gedaan wordt, dan raakt het lichaam uit balans. Wanneer er disbalans in het lichaam is dab kan dat bijvoorbeeld leiden tot gedragsproblemen, ziektes, depressie en andere kwalen.

De emoties die wij ervaren bij problematiek in ons leven, zowel in arbeids- en relationele sferen als op het gebied van onze gezondheid, worden door onze paarden opgepikt.

Afbeelding met zwart paart pagina de dieren

Onze emoties werken verwarrend voor onze paarden (en voor andere dieren uiteraard ook), aangezien ze hun eigen emotionele en geestelijke toestand beïnvloeden. Een paard heeft geen gesproken taal nodig om jouw gemoedstoestand te peilen en weet feilloos of jouw gedachten en het doel daarachter positief of negatief is.

“Dat wil dus zeggen dat, hoe meer jij zelf in balans bent. Hoe meer jouw paard in balans zal zijn.”

Elke klacht die we bij jouw paard tegenkomen gaat dus niet alleen over het paard, maar ook over jou!

 

Wat heb ik jouw paard en jou te bieden?

Wanneer kies je voor een healing?

Paarden kunnen de gehele behandeling onrustig zijn, of ze worden tijdens de behandeling rustig. Ook kan het zijn dat je in eerste instantie niets merkt, maar een behandeling werkt altijd langere tijd door! Dit heeft sterk te maken met de grootte van de blokkade van het paard, maar ook met de eigenaar. Het is altijd fijn als de eigenaar aanwezig is zodat het paard zich veilig voelt, maar soms is het nodig om de eigenaar te vragen om even wat verderop te gaan staan. Vaak weet het paard al dat ik in aantocht ben. Dit kun je afleiden uit het gedrag van het paard. Ik maak thuis namelijk al even contact met het paard, zodat hij/zij vooraf van onze ontmoeting bewust is.

Wat doet een paardenhealing bij jou?

Hoe ga ik te werk?

 • Ik ga in gesprek met jou, nadat we vooraf al telefonisch of via de mail contact hebben gehad.
 • Ik stem mij af op het paard en help het, zijn stem te laten horen. Ik maak thuis al even contact zodat het paard weet dat ik kom.
 • Ik luister en voel wat het paard mij wil vertellen.
 • Ik laat mij leiden door mijn handen zodat de energie daarnaar toe kan gaan waar het nodig is.
 • Gedurende  de behandeling vertel ik meestal wat ik hoor, voel of tegenkom. Soms zijn daar echter geen  woorden voor.
 • Naast de healing voor het paard geef ik ook coaching aan zijn/haar eigenaar indien dit nodig is of gewenst is. Als jij uit balans bent, dan zal jouw paard dit ook voelen.
 • Ik werk vanuit mijn intuïtie en kijk wat er zich op dat moment aandient.
 • Mocht een paard echt niet benaderbaar zijn dan kan ik ook via een foto op afstand werken.
Mocht je nog vragen hebben na de healing dan kan dat altijd daarna nog, ook telefonisch of cia de mail, besproken worden.
 
Ik reis door heel nederland, met een minimum aantal van drie paarden vanaf 110 kilometer enkele reis. Dit mag op één locatie zijn (dan kunnen jullie de reiskosten delen) of verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij vrienden of kennissen.
 
Per dag geef ik maximaal vier paarden een sessie op locatie, afhankelijk van de reistijd mochten ze niet bij elkaar staan. Zijn er meerdere paarden die een sessie op locatie mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of meerdere paarden bij jou aan huis? Helemaal top. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.
Foto Nicole met ponies

Dierenreading

Elk dier heeft een ziel, gevoelens, emoties. Sommige dieren hebben hier nog trauma’s of blokkades bij uit dit leven of een vorig leven.

Ja ook een dier incarneert.. Als een dier niet lekker in zijn vel zit kan dit zich uiten in bijvoorbeeld ziektes of gedragsproblemen.  Omdat dieren alles aanvoelen zullen ze dat gedrag vertonen dat bij hun beleving van de buitenwereld past.

De dierenarts kan niets vinden, en je loopt vast. Je denkt dat je het goed doet en je weet niet wat je anders zou moeten doen. Door middel van een reading kom je te weten wat er in je dier omgaat en waarom jouw dier doet wat hij/zij doet. Eén ding weet ik zeker: je dier zal dankbaar zijn dat je hem/haar de mogelijkheid geeft om een stem te geven.

Bij een reading maak ik contact op zielsniveau met jouw dier, we gaan samen in gesprek. Mocht je vragen hebben dan kun je mij deze van te voren mailen. 

Je kunt de reading ook combineren met een healing als er blokkades zitten kan ik deze op afstand verhelpen.

Mocht het een groot trauma of een grote blokkade zijn dan kan het zijn dat één healing niet voldoende is.

Als dierentolk communiceer ik met je dier op ziels niveau. Het verhaal dat hij/zij vertelt, geeft vaak net die informatie die je nodig hebt en waar je mee aan de slag kunt. Je ontbangt antwoorden op je vragen.

Ik ben geen dierenarts en stel geen diagnoses, wel ontvang ik informatie over lichamelijk disfunctioneren. 

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen

Voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar. In overleg kan een andere leeftijd ook.

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Samen onderweg

We beginnen met een voorstelrondje.

 • Je gaat je gids ontmoeten maar ook ervaren hoe hij/zij zich aan jou laat zien/voelen. Je gaat leren hoe je met je gids communicieerd
 • Je gaat de energie van verschillende engelen ervaren, zodat je weet wie er bij je is.
 • We gaan in diepe meditatie waarin we op het hart en de keel zullen werken.
 • In de middag gaan we schilderen of een moodboard maken in contact met jouw gids en de energie van de dolfijnen.

 

Op het einde zullen we jouw schilderij of moodboard bespreken.

Tijdens deze dag blijven we in verbinding met elkaar maar ook blijf je dicht bij jezelf. Deze dag draait om jou.

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie