Dieren healing en reading

Lichaamsgerichte therapie en meer

Dieren zijn 'energie sponzen': ze zuigen alles op wat wij uitzenden. Daarom draagt een beter zelf bewustzijn bij tot een betere -'relatie' - met het dier.

Ik als magnetiseur en coach kan je daarbij helpen.

In de volgende beschrijving gebruik ik paarden als voorbeeld. Ik wil echter benadrukken dat deze situaties vrijwel allemaal ook gelden voor honden en katten. Zij zijn mij even lief en ik behandel ze graag. Katten behandel ik altijd op afstand, ze laten zich immers niet altijd makkelijk aanraken. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Je wil natuurlijk dat je paard gezond, ontspannen en gelukkig is. Wanneer er iets aan de hand lijkt te zijn, schakel je deskundige  medische hulp in, bijvoorbeeld van een  dierenarts, paardentandarts of fysiotherapeut . Mocht dit niet afdoende zijn dan zit de blokkade vaak op een ander niveau en is bijvoorbeeld energetisch of mentaal.

Oorzaak en gevolg liggen niet altijd noodzakelijkerwijs op hetzelfde niveau. Zo kan een gedragsprobleem bijvoorbeeld ontstaan door een fysieke blokkade en kan een fysieke klacht veroorzaakt worden door een emotionele blokkade. Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Paarden nemen veel energieën van de mensen op uit hun omgeving, en dat terwijl de leefomstandigheden van de paarden enorm zijn veranderd ten opzichte van hun natuurlijke leefomgevingen in vroeger tijden. Zij kunnen de  ‘negatieve energieën’ die zij overnemen dus minder makkelijk kwijt en zodoende kunnen er ‘blokkades’ ontstaan. De energie in het lijf stroomt dan niet lekker meer. Als er niets aan deze blokkades gedaan wordt, dan raakt het lichaam uit balans. Wanneer er disbalans in het lichaam is dab kan dat bijvoorbeeld leiden tot gedragsproblemen, ziektes, depressie en andere kwalen.

De emoties die wij ervaren bij problematiek in ons leven, zowel in arbeids- en relationele sferen als op het gebied van onze gezondheid, worden door onze paarden opgepikt.

Afbeelding met zwart paart pagina de dieren

Onze emoties werken verwarrend voor onze paarden (en voor andere dieren uiteraard ook), aangezien ze hun eigen emotionele en geestelijke toestand beïnvloeden. Een paard heeft geen gesproken taal nodig om jouw gemoedstoestand te peilen en weet feilloos of jouw gedachten en het doel daarachter positief of negatief is.

“Dat wil dus zeggen dat, hoe meer jij zelf in balans bent. Hoe meer jouw paard in balans zal zijn.”

Elke klacht die we bij jouw paard tegenkomen gaat dus niet alleen over het paard, maar ook over jou!

 

Wat heb ik jouw paard en jou te bieden?

Wanneer kies je voor een healing?

Paarden kunnen de gehele behandeling onrustig zijn, of ze worden tijdens de behandeling rustig. Ook kan het zijn dat je in eerste instantie niets merkt, maar een behandeling werkt altijd langere tijd door! Dit heeft sterk te maken met de grootte van de blokkade van het paard, maar ook met de eigenaar. Het is altijd fijn als de eigenaar aanwezig is zodat het paard zich veilig voelt, maar soms is het nodig om de eigenaar te vragen om even wat verderop te gaan staan. Vaak weet het paard al dat ik in aantocht ben. Dit kun je afleiden uit het gedrag van het paard. Ik maak thuis namelijk al even contact met het paard, zodat hij/zij vooraf van onze ontmoeting bewust is.

Wat doet een paardenhealing bij jou?

Hoe ga ik te werk?

  • Ik ga in gesprek met jou, nadat we vooraf al telefonisch of via de mail contact hebben gehad.
  • Ik stem mij af op het paard en help het, zijn stem te laten horen. Ik maak thuis al even contact zodat het paard weet dat ik kom.
  • Ik luister en voel wat het paard mij wil vertellen.
  • Ik laat mij leiden door mijn handen zodat de energie daarnaar toe kan gaan waar het nodig is.
  • Gedurende  de behandeling vertel ik meestal wat ik hoor, voel of tegenkom. Soms zijn daar echter geen  woorden voor.
  • Naast de healing voor het paard geef ik ook coaching aan zijn/haar eigenaar indien dit nodig is of gewenst is. Als jij uit balans bent, dan zal jouw paard dit ook voelen.
  • Ik werk vanuit mijn intuïtie en kijk wat er zich op dat moment aandient.
  • Mocht een paard echt niet benaderbaar zijn dan kan ik ook via een foto op afstand werken.
Mocht je nog vragen hebben na de healing dan kan dat altijd daarna nog, ook telefonisch of cia de mail, besproken worden.
 
Ik reis door heel nederland, met een minimum aantal van drie paarden vanaf 110 kilometer enkele reis. Dit mag op één locatie zijn (dan kunnen jullie de reiskosten delen) of verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij vrienden of kennissen.
 
Per dag geef ik maximaal vier paarden een sessie op locatie, afhankelijk van de reistijd mochten ze niet bij elkaar staan. Zijn er meerdere paarden die een sessie op locatie mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of meerdere paarden bij jou aan huis? Helemaal top. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.
Foto Nicole met ponies

Dierenreading

Elk dier heeft een ziel, gevoelens, emoties. Sommige dieren hebben hier nog trauma’s of blokkades bij uit dit leven of een vorig leven.

Ja ook een dier incarneert.. Als een dier niet lekker in zijn vel zit kan dit zich uiten in bijvoorbeeld ziektes of gedragsproblemen.  Omdat dieren alles aanvoelen zullen ze dat gedrag vertonen dat bij hun beleving van de buitenwereld past.

De dierenarts kan niets vinden, en je loopt vast. Je denkt dat je het goed doet en je weet niet wat je anders zou moeten doen. Door middel van een reading kom je te weten wat er in je dier omgaat en waarom jouw dier doet wat hij/zij doet. Eén ding weet ik zeker: je dier zal dankbaar zijn dat je hem/haar de mogelijkheid geeft om een stem te geven.

Bij een reading maak ik contact op zielsniveau met jouw dier, we gaan samen in gesprek. Mocht je vragen hebben dan kun je mij deze van te voren mailen. 

Je kunt de reading ook combineren met een healing als er blokkades zitten kan ik deze op afstand verhelpen.

Mocht het een groot trauma of een grote blokkade zijn dan kan het zijn dat één healing niet voldoende is.

Als dierentolk communiceer ik met je dier op ziels niveau. Het verhaal dat hij/zij vertelt, geeft vaak net die informatie die je nodig hebt en waar je mee aan de slag kunt. Je ontbangt antwoorden op je vragen.

Ik ben geen dierenarts en stel geen diagnoses, wel ontvang ik informatie over lichamelijk disfunctioneren. 

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

cursus intuitieve ontwikkeling

Je leert gebruik te maken van de universele energie die overal om ons heen aanwezig is. Door middel van magnetiseren kun je zowel  klachten bij anderen verlichten alsook kun je jezelf magnetiseren. Er wordt vooral aandacht besteed aan het luisteren je intuïtie; magnetiseren is 20% kennis en 80% intuïtie.

Je leert wat magnetiseren inhoudt, hoe je de chakra’s en de auralagen (en hun betekenissen)  behandelt, blokkades voelt en weg haalt en- er schone energie en kleur in kunt  zetten.

In de vervolgmodules leer je meer over het werken met entiteiten, huisreiniging en je gidsen, en het werken met innerlijke koorden.

We starten de dag met een kennismaking en een meditatie. Ook tussen de theorie door zullen er een aantal meditaties zijn die bijdragen aan de cursus. Daarnaast krijg je natuurlijk theorie aangeboden maar we zullen ook veel praktisch bezig zijn door middel van oefenen op elkaar. Zo kun je voelen en ervaren wat magnetiseren is, en groeit je zelfvertrouwen. Er is dan ook veel aandacht voor jouw persoonlijke proces en ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Reiki 1 inwijding

Reiki 1 werkt vooral op het fysieke lichaam. Het helpt je om blokkades die nog in jouw lichaam zitten op te ruimen.

Na de inwijding is jouw energieniveau 4 maal verhoogd.

Na de inwijding ga je  gedurende 21 dagen eerst jezelf behandelen, zodat alles goed kan inzinken. Na die tijd is er een bel afspraak omdat ik wil weten wat je ervaringen zijn en je hebt de gelegenheid om vragen te stellen. Je zult ervaren dat je een beter contact met je lichaam krijgt, een grotere innerlijke rust en meer zelfkennis. Het is ook zeker niet aan te raden om kort na de Reiki 1 inwijding snel door te gaan naar Reiki 2 of 3 neem er je tijd voor en geniet vooral van je proces.

Ik geef de Reiki 1 inwijding in twee aaneen gesloten dagen, waarin je, elke ochtend en middag, in totaal vier inwijdingen ontvangt.

Je ontvangt een syllabus met alles wat je moet weten over het geven van Reiki aan jezelf en aan anderen en een stukje geschiedenis van de grondlegger van Reiki, Mikao Usui. Na afloop van de cursus ontvang je je Reiki diploma als bewijs dat je de inwijding ontvangen hebt.

 

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Op deze ochtend mag ontstaan wat op dat moment nodig is. We gaan met elkaar in verbinding.

Ik bied de nodige veiligheid zodat jij je volledig op jezelf kunt richten en je open kunt stellen.

We sluiten de ochtend af met een mooie meditatie waarin we steeds een andere reis maken.

Deze ochtend is voor vrouwen die het fijn vinden om met gelijkgestemden te verbinden, te leren, te healen, uit te wisselen en nog veel meer.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.