Stap in het energieveld van jouw kind

Coaching en meer

Moeilijke kinderen bestaan niet. Kind zijn in een wereld die altijd gehaast is en druk legt, is moeilijk.

Ik ben niet stil, Ik ben overprikkeld

Als hooggevoelig – hoogsensitief kind loop je vaak tegen veel dingen aan. Vooral bij je ouders daar ben je immers het meeste, je voelt je niet begrepen, gehoord of gezien. Graag zou je willen dat jouw ouders zouden kunnen ervaren wat jij ervaart in jouw lijf. Dat kan !

Wil jij als ouder je kind (ongeacht de leeftijd) beter leren begrijpen, beter ondersteuning kunnen geven maak dan samen met je kind een afspraak bij mij.  Ik laat jou ervaren wat jouw kind ervaart in zijn/haar lijf en hoofd. Onder mijn begeleiding Stap je in het energieveld van jou kind. Door deze ervaring ga je anders naar je kind kijken, begrijpen wat jouw kind nodig heeft. Je krijgt tools en handvatten waar je mee kunt werken. Er gaat meer rust komen en begrip naar elkaar toe. Hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit is geen stoornis of diagnose die door een psychiater of psycholoog kan worden vastgesteld. Een kind met hooggevoelige of hoogsensitieve kenmerken heeft meer moeite met het verwerken van prikkels. Daardoor heeft hij of zij meer tijd nodig om alles wat via zijn zintuigen binnenkomt (horen, zien, proeven, voelen) te verwerken. Hetzelfde geldt voor een hoogsensitief persoon.

HSP kenmerken bij kinderen

Hieronder vind je de 10 meest voorkomende HSP kenmerken van hoogsensitieve kinderen. Een hooggevoelig kind heeft meerdere van deze kenmerken. Elk hooggevoelig kind is echter anders. Dit betekent dat elk hoogsensitief kind andere kenmerken kan laten zien. 
Wil je meer informatie dan mag je mij altijd vrijblijvend benaderen. 

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app