Individuele coaching

Coaching en meer

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Bij individuele coaching ga je aan de slag met jouw persoonlijke doel en/of hulpvraag.

In de tijd waarin we nu leven sta je continu aan, je baan, je gezin, je partner, je sport, je vriendschappen….  Heb jij dan nog tijd voor jezelf? Als je een goede balans kunt vinden tussen jouw werk en je privé leven kan je jezelf staande houden in dit drukke leven. 

Maar waar haal je nu de energie vandaan? Wat heb je hiervoor nodig? Wat bied je de veerkracht om te kunnen aanspannen en  ontspannen?

Stroomt de energie niet goed bij jou, dan zal het paard dit direct opmerken. Het paard ziet dit als een blokkade en wil jou graag helpen om te zorgen dat de blokkade wordt opgeheven en het weer beter stroomt.

Hierdoor krijg je inzichten in waar het vastloopt, in wat jou tegenhoudt. Deze inzichten werken natuurlijk achteraf door  in je dagelijks leven.

Met behulp van het paard krijg je op een snelle en effectieve manier inzicht hoe het staat met jouw balans. Paarden reageren heel puur en direct op de energie die iemand bij zich draagt en uitstraalt. Tijdens de sessie zal ik mij verbinden met het paard en met jou. Ik stem mezelf op jouw emoties af en luister, zie en voel wat het paard wil vertellen. Tijdens de sessie werk ik graag op de diepere lagen, daar er altijd iets achter de blokkade zit.

Je kunt een losse sessie boeken.

Je kunt een traject van 3 sessies boeken.

Je kunt een traject van 6 sessies boeken.

Bij elke sessie bepaal jij het thema waar je aan wilt werken. Door meerdere sessies kun je dieper ingaan op het thema.

Je kunt denken aan de volgende thema’s:

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app