De Ankh

Coaching en meer

Van hart tot hart verbindt ze ons met moeder aarde en elkaar.

De Ankh als healingtool

Van hart tot hart verbindt ze ons met Moeder aarde en elkaar.

De Ankh is een krachtig therapeutisch instrument waarmee je snel en effectief blokkades en onbalans in de chakra’s en meridianen kunt oplossen. Negatieve energie en oude pijn worden weggenomen zonder dat je helemaal diep in de emotie hoeft te gaan. Oude problemen worden opgelost, zodat je weer helder in het hier en nu kunt functioneren. Verder ondersteunt de Ankh therapie alle andere vormen van therapie.

Met de Ankh wordt via de chakra’s, meridianen en/of via organen gewerkt.
De Ankh kan gebruikt worden bij een geblokkeerd chakra, voor meridiaan behandeling (schoonmaken en balans herstellen), bij geestelijke belasting (beperkende gedachten, overtuigingen, concepten), bij pijnklachten, spanningsklachten, stofwisselingsproblemen, nek- en schouder problemen, nierproblemen etc.

Een Ankh is gemaakt van een legering van metalen. De metalen dienen zuiver te zijn om het licht dat vanuit het Universum via de therapeut door te sturen en te geleiden naar de cliënt. Alles bestaat uit trillingen ook ons menselijk lichaam. Met de Ankh kun je de trillingen op fysiek, geestelijk en zielsniveau weer in balans brengen. De Ankh werkt als een versterker van je magnetische en/of vitaliserende krachten. Op die manier kan hij ook werkzaam zijn als een katalysator van genezingen en/of bewustwordingsprocessen.

Het is een erg sterk healing tool. De Ankh die ik gebruikt is speciaal voor mij in de afstemming gemaakt en wordt ook niet door iemand anders gebruikt. De Ankh is met mij verbonden zodat ik de Ankh in mag zetten daar waar nodig is.

De Ankh kan ingezet worden als healingtool maar ook als ontspanningstool afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Wil jij ook de magie van de Ankh ervaren? Weer dichter bij jezelf thuiskomen? Weet dan dat je van harte welkom bent.

Consult € 85,00

De Ankh

In de Egyptische tijd werkten zowel de farao’s als de Hoge Priesters al therapeutisch met de Ankh. De Ankh wordt ook wel de levensstaf genoemd. De Ankh staat voor leven en kracht. Het heeft een lange geschiedenis als amulet en krachtsymbool.

Er gaat een enorme oerkracht vanuit, het staat symbool voor de mens. Het heeft een lus wat gelijk staat aan het hoofd, twee armen en twee benen en een verbonden hart.

De egyptische Ankh heet ook wel de Sleutel van het Leven. De Ankh staat voor de mannelijke en vrouwelijke genitaliën, de zon die boven de horizon komt en de verbintenis van hemel en aarde. De Ankh is altijd verwant geweest met leven, de zon, vruchtbaarheid, licht en de belofte van een eeuwig leven.

Door de vorm en het geleidend materiaal kent de Ankh een plus- en een minpool, waardoor er “negatieve” energieën kunnen worden uitgetrokken en “positieve” energieën kunnen worden ingestraald.
Door de kosmische verbinding en de uitstekende geleiding is de Ankh aanzienlijk krachtiger dan andere instrumenten/methoden.

Overal waar leven versterkt of losgelaten moet worden, heeft het Ankh kruis dus betekenis.

 

 

De Lemiscaat

Wanneer je de lijnen van de lemiscaat volgt, heet dat de lemiscaatbeweging. Deze beweging heeft een vitaliserende werking. Het zorgt voor de doorstroom van energie in het lichaam waardoor het lichaam in harmonie wordt gebracht. De linker en rechterhersenhelft komen in balans waardoor je zowel op fysiek als op energieniveau in evenwicht komt. Het symbool voor oneindigheid.

Naast de wiskundige betekenis, heeft de lemiscaat een veel diepere betekenis. Het heeft namelijk te maken met energie, met doorstroming, met kracht.

Door dit evenwicht wordt een gevoel van rust in geest en lichaam gecreëerd. Je raakt hierdoor goed gegrond 

De Lemiscaat is een krachtig instrument om de nervus vagus te reseten.

De Lemiscaat wordt door mij ook ingezet tijdens de behandeling met de Ankh.

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen

Voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar. In overleg kan een andere leeftijd ook.

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Samen onderweg

We beginnen met een voorstelrondje.

  • Je gaat je gids ontmoeten maar ook ervaren hoe hij/zij zich aan jou laat zien/voelen. Je gaat leren hoe je met je gids communicieerd
  • Je gaat de energie van verschillende engelen ervaren, zodat je weet wie er bij je is.
  • We gaan in diepe meditatie waarin we op het hart en de keel zullen werken.
  • In de middag gaan we schilderen of een moodboard maken in contact met jouw gids en de energie van de dolfijnen.

 

Op het einde zullen we jouw schilderij of moodboard bespreken.

Tijdens deze dag blijven we in verbinding met elkaar maar ook blijf je dicht bij jezelf. Deze dag draait om jou.

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie