Over mij

Coaching en meer

Voor mij staan betrouwbaarheid, veiligheid en verbinding voorop. Je moet je bij mij op je gemak voelen en uit durven spreken.

Ik ben Nicole Kramer en werk zowel met de mens als met het dier.

Ik woon in Kerkdriel samen met mijn man en hondje. Mijn paard staat op een fijne locatie in Sint Michielsgestel waar ik ook coach. 

Mijn meiden zijn al uitgevlogen naar hun eigen stekje. Ik ben een warm liefdevol persoon met een open hart, gek op dieren, liefde voor de natuur, spontaan, eerlijk, enthousiast, positief ingesteld, vakkundig en betrokken.

Ik kan mij geen leven zonder dieren en zonder paarden voorstellen.

Ik heb vele lessen mogen leren door mijn eigen innerlijke reis die begon toen ik allerlei vage klachten had zoals buikpijn, continue vermoeidheid, angsten, niet van mijzelf houden, en me afvragen wat ik hier nu eigenlijk kwam doen op aarde. Doordat ik bij de reguliere zorg niet verder kwam ben ik naar alternatieve mogelijkheden gaan zoeken. Tijdens mijn reis vielen er vele puzzelstukjes op zijn plaats, Met name het stuk HSP. Vooral tijdens mijn opleiding magnetiseren, NLP en hypnose en regressie ging het hard in mijn ontwikkeling. Het was een pittige tijd, maar daar kijk ik nu met veel dankbaarheid op terug.

De dieren en met name de paarden zijn altijd een onderdeel en een enorme spiegel geweest tijdens mijn zoektocht.

Dankzij hun en mijn leermeesters heb ik de nodige lessen en levenservaring opgedaan, deze ervaring gebruik ik graag om jou weer in jou kracht te zetten en thuis te laten komen bij jouzelf!

Ik ben….

Ik gun het jou ook om de reis naar binnen te gaan maken, je hart te openen, je bewustzijn te vergroten, bij jezelf thuis te komen, dieper tot jouw eigen kern en de band met jouw dier te versterken en te verdiepen.

Ik help je graag.

Welkom in mijn praktijk voor mens en dier!

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app