De Hoogsensitieve - Hooggevoelige jongvolwassenen

Coaching en meer

Je weet te goed wat er in een ander omgaat. Dat gebeurt ongewild, ook bij mensen die je niet kent of alleen van verre ziet.

Wat is hooggevoelig / hoogsensitief en hoe ga je daarmee om?

Je voelt je anders, je krijgt geen aansluiting bij je leeftijdsgenoten, je pikt veel op uit je omgeving, je loopt vast in het huidige schoolsysteem, je voelt je niet begrepen en je ervaart van alles in je lijf. Wat is dat toch?

Hooggevoelig –  Hoogsensitief betekent dat je gevoeliger bent voor prikkels uit je omgeving dan de meeste mensen. Je hebt tijd nodig om die prikkels te verwerken en weer op te laden zodat je verder kunt. Daarnaast hebben veel van onze jongeren al gaven die open staan zoals, helderzien, horen, weten, voelen. Dit kan ook beangstigend zijn.

 Ik werk graag met deze jongvolwassenen om hun te leren en te helpen om te gaan met hun gaven hun lijf te leren kennen zodat het een kracht wordt in plaats van een last. Ze in contact laten komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde zijn, gelijkgestemden dus.  Dit doe ik samen met het paard of bij mij in de salon. 

Hulpvragen

Paardencoaching kan worden toegepast bij veel verschillende hulpvragen.

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app