Ankh behandeling

Lichaamsgerichte therapie en meer

Van hart tot hart verbindt ze ons met moeder aarde en elkaar

De ANKH als healingtool

Van hart tot hart verbindt ze ons met Moeder aarde en elkaar.

De Ankh is een krachtig therapeutisch instrument waarmee je snel en effectief blokkades en onbalans in de chakra’s en meridianen kunt oplossen. Negatieve energie en oude pijn worden weggenomen zonder dat je helemaal diep in de emotie hoeft te gaan. Oude problemen worden opgelost, zodat je weer helder in het hier en nu kunt functioneren. Verder ondersteunt de Ankh therapie alle andere vormen van therapie.

Met de Ankh wordt via de chakra’s, meridianen en/of via organen gewerkt.
De Ankh kan gebruikt worden bij een geblokkeerd chakra, voor meridiaan behandeling (schoonmaken en balans herstellen), bij geestelijke belasting (beperkende gedachten, overtuigingen, concepten), bij pijnklachten, spanningsklachten, stofwisselingsproblemen, nek- en schouder problemen, nierproblemen etc.

Een Ankh is gemaakt van een legering van metalen. De metalen dienen zuiver te zijn om het licht dat vanuit het Universum via de therapeut door te sturen en te geleiden naar de cliënt. Alles bestaat uit trillingen ook ons menselijk lichaam. Met de Ankh kun je de trillingen op fysiek, geestelijk en zielsniveau weer in balans brengen. De Ankh werkt als een versterker van je magnetische en/of vitaliserende krachten. Op die manier kan hij ook werkzaam zijn als een katalysator van genezingen en/of bewustwordingsprocessen.

Het is een erg sterk healing tool. De Ankh die ik gebruikt is speciaal voor mij in de afstemming gemaakt en wordt ook niet door iemand anders gebruikt. De Ankh is met mij verbonden zodat ik de Ankh in mag zetten daar waar nodig is.

De Ankh kan ingezet worden als healingtool maar ook als ontspanningstool afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Wil jij ook de magie van de Ankh ervaren? Weer dichter bij jezelf thuiskomen? Weet dan dat je van harte welkom bent.

De Ankh

In de Egyptische tijd werkten zowel de farao’s als de Hoge Priesters al therapeutisch met de Ankh. De Ankh wordt ook wel de levensstaf genoemd. De Ankh staat voor leven en kracht. Het heeft een lange geschiedenis als amulet en krachtsymbool.

Er gaat een enorme oerkracht vanuit, het staat symbool voor de mens. Het heeft een lus wat gelijk staat aan het hoofd, twee armen en twee benen en een verbonden hart.

De egyptische Ankh heet ook wel de Sleutel van het Leven. De Ankh staat voor de mannelijke en vrouwelijke genitaliën, de zon die boven de horizon komt en de verbintenis van hemel en aarde. De Ankh is altijd verwant geweest met leven, de zon, vruchtbaarheid, licht en de belofte van een eeuwig leven.

Door de vorm en het geleidend materiaal kent de Ankh een plus- en een minpool, waardoor er “negatieve” energieën kunnen worden uitgetrokken en “positieve” energieën kunnen worden ingestraald.
Door de kosmische verbinding en de uitstekende geleiding is de Ankh aanzienlijk krachtiger dan andere instrumenten/methoden.

Overal waar leven versterkt of losgelaten moet worden, heeft het Ankh kruis dus betekenis.

De Lemiscaat

Wanneer je de lijnen van de lemiscaat volgt, heet dat de lemiscaatbeweging. Deze beweging heeft een vitaliserende werking. Het zorgt voor de doorstroom van energie in het lichaam waardoor het lichaam in harmonie wordt gebracht. De linker en rechterhersenhelft komen in balans waardoor je zowel op fysiek als op energieniveau in evenwicht komt. Het symbool voor oneindigheid.

Naast de wiskundige betekenis, heeft de lemiscaat een veel diepere betekenis. Het heeft namelijk te maken met energie, met doorstroming, met kracht.

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

cursus intuitieve ontwikkeling

Je leert gebruik te maken van de universele energie die overal om ons heen aanwezig is. Door middel van magnetiseren kun je zowel  klachten bij anderen verlichten alsook kun je jezelf magnetiseren. Er wordt vooral aandacht besteed aan het luisteren je intuïtie; magnetiseren is 20% kennis en 80% intuïtie.

Je leert wat magnetiseren inhoudt, hoe je de chakra’s en de auralagen (en hun betekenissen)  behandelt, blokkades voelt en weg haalt en- er schone energie en kleur in kunt  zetten.

In de vervolgmodules leer je meer over het werken met entiteiten, huisreiniging en je gidsen, en het werken met innerlijke koorden.

We starten de dag met een kennismaking en een meditatie. Ook tussen de theorie door zullen er een aantal meditaties zijn die bijdragen aan de cursus. Daarnaast krijg je natuurlijk theorie aangeboden maar we zullen ook veel praktisch bezig zijn door middel van oefenen op elkaar. Zo kun je voelen en ervaren wat magnetiseren is, en groeit je zelfvertrouwen. Er is dan ook veel aandacht voor jouw persoonlijke proces en ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Reiki 1 inwijding

Reiki 1 werkt vooral op het fysieke lichaam. Het helpt je om blokkades die nog in jouw lichaam zitten op te ruimen.

Na de inwijding is jouw energieniveau 4 maal verhoogd.

Na de inwijding ga je  gedurende 21 dagen eerst jezelf behandelen, zodat alles goed kan inzinken. Na die tijd is er een bel afspraak omdat ik wil weten wat je ervaringen zijn en je hebt de gelegenheid om vragen te stellen. Je zult ervaren dat je een beter contact met je lichaam krijgt, een grotere innerlijke rust en meer zelfkennis. Het is ook zeker niet aan te raden om kort na de Reiki 1 inwijding snel door te gaan naar Reiki 2 of 3 neem er je tijd voor en geniet vooral van je proces.

Ik geef de Reiki 1 inwijding in twee aaneen gesloten dagen, waarin je, elke ochtend en middag, in totaal vier inwijdingen ontvangt.

Je ontvangt een syllabus met alles wat je moet weten over het geven van Reiki aan jezelf en aan anderen en een stukje geschiedenis van de grondlegger van Reiki, Mikao Usui. Na afloop van de cursus ontvang je je Reiki diploma als bewijs dat je de inwijding ontvangen hebt.

 

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Op deze ochtend mag ontstaan wat op dat moment nodig is. We gaan met elkaar in verbinding.

Ik bied de nodige veiligheid zodat jij je volledig op jezelf kunt richten en je open kunt stellen.

We sluiten de ochtend af met een mooie meditatie waarin we steeds een andere reis maken.

Deze ochtend is voor vrouwen die het fijn vinden om met gelijkgestemden te verbinden, te leren, te healen, uit te wisselen en nog veel meer.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.