Reiki

Coaching en meer

Vandaag maak ik mij niet boos. Vandaag maak ik mij geen zorgen. Vandaag eer ik mijn ouders, leraren. Vandaag verdien ik mijn brood op een eerlijke manier. Vandaag ben ik goed voor elk levend wezen.

Reiki behandeling

Reiki is een hele liefdevolle, zachte universele energie, die naast dat het heelt ook heerlijk ontspannend is. Je kunt het zien als een massage voor je geest. Je zult je herboren voelen na een Reiki behandeling.

Reiki 1 inwijding

Reiki 1 werkt op het fysieke vlak en helpt je om blokkades, trauma's op een liefdevolle manier op te gaan ruimen. Reiki helpt je ook om weer vanuit je hart te gaan leven en je zelfgenezend vermogen weer aan te zetten en je bewustzijn te verhogen.

Reiki 2 inwijding

De geschiedenis van de Reiki heb je bij Reiki 1 al ontvangen. Als je je Reiki 1 inwijding hebt gehad en hier vertrouwd mee bent geraakt en geleerd hebt hoe je hiermee kunt werken kun je naar de volgende stap: je Reiki 2 inwijding.

Reiki 3a inwijding

Deze inwijding kun je ontvangen nadat je je Reiki 1 en 2 inwijding hebt gehad. En er minimaal 6 maanden tussen zit en je zeker weet dat je verder wilt gaan met de Reiki en jouw proces.

Reiki behandeling

Wanneer kun je Reiki toepassen:

Reiki helpt bij heel veel klachten, maar werkt vooral goed om totaal te ontspannen in je lijf en je geest. Het fijne van Reiki is dat de energie zijn eigen weg volgt en je precies krijgt wat je nodig hebt. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming; de zo bekende ‘muur om je heen’. Die blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

Reiki bij sterven

Reiki is ook inzetbaar bij overlijden, zowel bij mens als dier. Sterven kost heel veel kracht en door Reiki te sturen tijdens het sterven geef je het lichaam en de ziel de kracht om op een rustige manier over te gaan. Je kunt Reiki ook toepassen als begeleiding voorafgaand aan het sterven, bijvoorbeeldbij mensen of dieren die terminaal zijn. Zo wordt de kruinchakra verder geopend, waardoor de ziel uiteindelijk makkelijker het lichaam kan verlaten. Door de Reiki zal ook de geest meer rust en vrede ervaren. Dit begeleiden kan zowel op afstand als ter plaatse. Voor meer informatie mag je mij hierover altijd telefonisch benaderen.

Reiki kan zowel op afstand als op locatie gegeven worden.

Reiki 1 inwijding

Ik geef de inwijdingen aan twee tot 4 personen zodat er alle aandacht en tijd is voor jou.

Na de inwijding ga je  gedurende 21 dagen eerst jezelf behandelen, zodat alles goed kan inzinken.  Na die tijd is er een terugkomochtend om je ervaringen te delen en komen we nog een keer terug op hoe je anderen kunt behandelen. Je zult ervaren dat je een beter contact met je lichaam krijgt, een grotere innerlijke rust en meer zelfkennis. Het is ook zeker niet aan te raden om kort na de Reiki 1 inwijding snel door te gaan naar Reiki 2 of 3 neem er je tijd voor en geniet vooral van je proces.

Ik geef de Reiki inwijding in twee aaneen gesloten dagen, waarin je, elke ochtend en middag, in totaal vier inwijdingen ontvangt. Je ontvangt een syllabus met alles wat je moet weten over het geven van Reiki aan jezelf en aan anderen en een stukje geschiedenis van de grondlegger van Reiki, Mikao Usui. Na afloop van de cursus ontvang je je Reiki diploma als bewijs dat je de inwijding ontvangen hebt.

Reiki 2 inwijding

Reiki 2 werkt op het emotionele vlak. Het helpt je om alle oude emoties en blokkades op te ruimen die je nog belemmeren. Ook bij deze inwijding wordt je energieniveau vier maal verhoogd en wordt de verbinding met de Reiki energie versterkt. Je leert met de symbolen te gaan werken, de drie mantra’s die daar bij horen en de Reiki energie op afstand te gaan sturen. Ook leer je om de Reiki energie in het verleden, heden en de toekomst te sturen.

Ook bij Reiki 2 ga je eerst 21 dagen op jezelf toepassen voordat je anderen gaat behandelen.

Je hebt de tijd nodig om aan je nieuwe ik te wennen en ook je omgeving zal moeten wennen aan de nieuwe jij.

Ga dus niet te snel naar je Reiki 3a inwijding, maar geniet van het proces en de tijd die het nodig heeft.

Ik geef de Reiki 2 inwijding in twee aaneen gesloten dagen waarin je een inwijding ontvangt in de middag die je energieniveau vier maal versterkt. De ochtend is nodig voor de uitleg van de symbolen en er mee te leren werken Een deel is een terugkom ochtend, na 21 dagen, waarin je leert om op afstand te werken met de symbolen. . Je ontvangt ook een syllabus met alles wat je moet weten over het geven van Reiki aan anderen en het werken met de symbolen.

Reiki 3a inwijding

Bij deze inwijding ontvang je een initiatie die jouw energieniveau enorm verhoogt. Ik geef deze cursus één op één omdat ik het heel belangrijk vind dat er alle tijd en aandacht is voor jouw proces. Je gaat in een jaar tijd jouw master halen, waarin er elke maand een andere les naar voren komt. Je krijgt naast de initiatie ook vier behandelingen als ondersteuning waarin ook gelegenheid is om vragen te stellen enzovoort ( bij mij in de salon) verspreid over het jaar daarnaast ben ik ondersteunend op de achtergrond aanwezig.

Ik wil nogmaals benadrukken dat het niet verstandig is om Reiki 3a en 3b in één keer te ontvangen, Ik ben van mening dat er veel kans bestaat op een ontoereikend trillingsniveau hierdoor. Op die manier wordt de nieuwe Reiki Master een belangrijke, maar vooral waardevolle en nuttige ontwikkelingstijd onthouden.

Bij Reiki 3a ga je op ontdekking wat bij jouw past en vervolg je je eigen levenspad. Je kunt het Reiki Master symbool in je dagelijkse leven voor jezelf en als het nodig is voor je omgeving gebruiken. Wil je zelf geen cursussen gaan geven dan is bovendien met Reiki 3a je Reiki opleiding afgerond.

Reiki 3a graad ondersteunt je om meester van je eigen leven te worden. Een weg, die jouw leven van dit moment in het Nu verrijkt en je Zijn naar een steeds hoger niveau tilt. Dit hogere niveau ga je steeds meer ervaren, naarmate je meer bereid bent om de volle verantwoording voor je eigen leven te nemen.

Ga het pad van de ontwikkeling stap voor stap en probeer zoveel mogelijk in het Nu te leven, zoals de Reiki regels al aangeven.

 

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen

Voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar. In overleg kan een andere leeftijd ook.

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Samen onderweg

We beginnen met een voorstelrondje.

  • Je gaat je gids ontmoeten maar ook ervaren hoe hij/zij zich aan jou laat zien/voelen. Je gaat leren hoe je met je gids communicieerd
  • Je gaat de energie van verschillende engelen ervaren, zodat je weet wie er bij je is.
  • We gaan in diepe meditatie waarin we op het hart en de keel zullen werken.
  • In de middag gaan we schilderen of een moodboard maken in contact met jouw gids en de energie van de dolfijnen.

 

Op het einde zullen we jouw schilderij of moodboard bespreken.

Tijdens deze dag blijven we in verbinding met elkaar maar ook blijf je dicht bij jezelf. Deze dag draait om jou.

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie