Reviews

Coaching en meer

Voor mij staan betrouwbaarheid, veiligheid en verbinding voorop. Je moet je bij mij op je gemak voelen en uit durven spreken.

Wat klanten vertellen

Laat een beoordeling achter

Alle beoordelingen

Terugblik op zes sessies individuele coaching.

Rated 5,0 out of 5
november 10, 2023

Terugblik op zes sessies individuele coaching van Nicole samen met haar paard Morrin.

Een ontmoeting met een bijzonder toegewijde vrouw/coach en een sensitief paard, Morrin.

De locatie waar het paard is gestald ligt in een prachtig buitengebied van

St. Michielsgestel.

De sessie vind plaats in een paddock in de open lucht, waar toch privacy is gewaarborgd.

Eerlijk gezegd had ik, zo nuchter als ik ben, mijn bedenkingen, dat een paard behulpzaam zou kunnen zijn in een persoonlijke hulpvraag zoals omschreven in de website van Nicole “ wat komt er zoal aan bod in deze reis”.

Maar mijn verbazing was groot vanaf het moment dat ik in contact kwam met het paard. Zij reageerde op hoe ik in mijn lijf zat. Het paard voelt je alsof je opgenomen wil worden in de kudde en scant je dus of je daar goed voor bent. Al pratende met Nicole die zuivere en heldere vragen stelt over je welbevinden, zal haar paard reageren. Mooie eerlijke antwoorden worden door haar beloond door met haar hoofd langs je te schuren.

Dit voelt zo bijzonder, je wordt als het ware beloont als je dicht bij jezelf bent. Een mens kan nog wel eens reden hebben om “naar je mond te praten” maar een paard kan dat niet, de erkenning die je dus van Morin krijgt komt echt bij je binnen.

Nicole vertaalt desnoods de houdingen die Morin aanneemt en helpt je verder in het proces van inzichten die je van Nicole en Morrin krijgt.

Deze inzichten werken de dagen na een sessie door.

Plotseling voel je bijvoorbeeld de pijn die je als kind is aangedaan of de rouw die nog niet goed is verwerkt.

Inzichten in jezelf werken op termijn ontspannend waardoor je gelukkiger en steviger op aarde gaat staan.

Na de sessie met Morrin gaat Nicole vaak in gesprek met je om nog eens te brainstormen wat er daarnet in de sessie is gebeurd en hoe je dat verder gaat helpen in je leven.

Dank je wel Nicole en Morrin, dankzij jullie voel ik mij lichter en gelukkiger.

Joris Wijffelaars

Joris Wijffelaars

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app