Rouwverwerking

Coaching en meer

Ik help je graag samen met het paard om weer terug te komen in je kracht. De paarden kunnen je helpen om je verlies te helen en je inzichten te geven. Ze dienen als steun en spiegel.

Hoe vindt je jouw weg tussen alle emoties die vrijkomen tijdens een rouwproces?

Een rouwproces, of het nu gaat om het verlies van een dierbare, een scheiding, een levensveranderend ongeluk of een ander verlies, heeft een grote invloed op je leven!! Iedereen om je heen pakt de draad weer op, terwijl jij nog in een  rollercoaster van emoties zit. Je kunt niet blijven hangen in die  emoties want het gewone leven gaat weer door, en mensen rekenen op je, op je werk en binnen je gezin.

Het lijkt misschien voor de buitenwereld alsof het goed met je gaat, maar van binnen ben je eigenlijk nog een soort van wrak. Je teert in op je reserves of zit bijna tegen een burn-out aan .

Ik help je graag samen met het paard om weer in je kracht te gaan staan.

De paarden kunnen je helpen om je verlies te helen en je inzichten te  geven. Ze dienen als steun en spiegel. Naast de samenwerking met het paard bied ik je ook  ondersteuning zodat er heling plaats kan vinden op diepere lagen.

Het traject is altijd voor jou op maat. In eerste instantie gaan we gericht werken op het verlies, daarna kunnen we gaan kijken naar de toekomst. We stellen en onderzoeken belangrijke vragen die nodig zijn voor jouw proces, zoals ; hoe wil je verder?

Wat heb je daarvoor nodig? 

Tijdens rouwverwerking kan er gewerkt worden aan verschillende thema’s, zoals:

Ik neem je graag bij de hand in een zestal sessies.

3 sessies zijn ook mogelijk

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen (18 tot 30 jaar)

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Mocht het nodig zijn dan vindt er heling plaats. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Aanmelden via mail of what’s app

Opstellingsdag

Op deze dag gaan we kijken wat er bij jou speelt, waar jij inzichten in kunt krijgen en heling mag plaats vinden. Een opstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie, thema of je schaduwkanten. Tijdens een opstelling worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar in het dagelijkse leven. 

Jij staat centraal de overige deelnemers zijn representanten. Representanten blijken in staat te zijn om heel zuiver te voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren, wat jou waardevolle informatie geeft. Is de sessie klaar dan worden de rollen omgedraaid en staat de volgende persoon centraal en zijn de anderen weer representant. Ook de representant krijgt inzichten en heling, vaak is alles met elkaar verbonden en spelen ook bij de représentant de thema’s die ingebracht worden.

Aanmelden via mail of what’s app

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie

Aanmelden via mail of what’s app