Waar sta jij?

Coaching en meer

Ik heb speciaal voor jou 'het waar sta jij traject' ontwikkeld. In deze reis neem ik je mee in een zestal sessies, na deze reis heb jij onder andere geleerd om je grenzen aan te geven, hoe je los kunt laten, heb je meer inzichten in je doen en laten en zal je met meer zelfvertrouwen verder gaan op je pad.

Jouw innerlijke reis met het paard.

Je stapt steeds weer in het zelfde patroon. Je kunt niet bij jezelf blijven, Je laat de ander over jouw grenzen heen gaan enzovoort. Waar komt dat vandaan?

Goed zorgen voor je jouw zelf is niet altijd even makkelijk. Soms is het nodig om even bij te tanken, op verhaal te komen of je zorg(en) met iemand te kunnen delen. Ik kan je hierin op verschillende manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door middel van paardencoaching.

Wij als mens hebben te maken met thema’s als grenzen stellen en bewaken, leren loslaten, tijd voor jezelf versus tijd voor de ander, afstand en betrokkenheid. Het spiegelend paard biedt inzicht in de thema’s die bij jou een hoofdrol spelen. Met behulp van oefeningen en het paard, leer je helpende en krachtige vaardigheden, zoals omgaan met emoties, afstand nemen van een sterke stroom van gedachten,  en het ontdekken en versterken van je sterke kanten om zo meer veerkracht te ontwikkelen. 

Mensen met meer veerkracht zijn beter opgewassen tegen de dagelijkse taak  ( of combinatie van taken) die zij dragen. Bij het oefenen van de vaardigheden krijg je hierbij feedback van het spiegelend paard. 

Als je je beter voelt in je menselijke rol, voel je je ook beter in je leven. De inzichten die je krijgt en de vaardigheden die je leert tijdens de paardencoaching, kunnen ook behulpzaam zijn in een relatie of  in je werksituatie.

Het 'Waar sta jij?- traject'

In deze reis, die we samen gaan maken met het paard als spiegel, sta jij centraal.

Voor wie is deze reis geschikt?

Deze reis is voor iedereen geschikt die wil groeien, inzichten wil krijgen, ontspanning nodig heeft, steviger in zijn/haar schoenen wil staan  en meer bewust willen worden van hun doen en laten en hun hoofd, hart en buik op één lijn te krijgen.

Bijvoorbeeld mensen die mantelzorger zijn, Burn-out, depressie, niet bij jezelf kunnen blijven, patronen waar je steeds weer in terugvalt enzovoort.

De onderstaande aspecten zullen tijdens de 6 sessies die je volgt aan bod, komen zodat jij na dit traject weer stevig en vol zelfvertrouwen in je schoenen staat, weet wat jouw kracht is en wat je nodig hebt om dicht bij jezelf te blijven: en dat is in eerste instantie goed voor jezelf te zorgen, dan pas kun je voor anderen zorgen.

  • Hoe bewaak jij jouw grenzen? Durf jij nee te zeggen?
  • Mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Wat is daarvan jouw kracht? In welke energie zit jij?
  • Hoe ga jij om met jouw emoties en laat je los ook dat wat niet van jou is? Durf jij jouw emoties toe te staan en te erkennen?
  • Jouw innerlijke saboteurs. Ontdek de oorzaak van jouw terugkerende patronen en reacties.
  • Waar zitten jouw angsten? Hoe ga je daarmee om?
  • Jouw eigen thema. Wat wil jij zelf nog inbrengen? 

Doe mee aan een van onze speciale activiteiten

Cirkel voor de jongvolwassenen

Voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar. In overleg kan een andere leeftijd ook.

Deze ochtend biedt een veilige bedding voor jou waarin je met gelijkgestemden bewuste jong volwassen die ook spiritueel hun pad lopen samen komt. 

Ik merk in mijn omgeving dat er veel behoefte aan is en dat je in het dagelijks leven niet altijd iemand tegenkomt of hebt in je omgeving waar je je verhaal mee kunt delen, vragen kunt stellen zonder dat iemand je vreemd aankijkt omdat hij/zij niet weet waar je het over hebt.

Hier kun je in een veilige ruimte onder mijn begeleiding je verhaal kwijt. Waar loop je tegen aan? Waar heb je hulp bij nodig? Deze ochtend is ook om van elkaar te leren. Als afsluiting van deze ochtend is er een meditatie zodat jij weer opgeladen naar huis gaat.

Samen onderweg

We beginnen met een voorstelrondje.

  • Je gaat je gids ontmoeten maar ook ervaren hoe hij/zij zich aan jou laat zien/voelen. Je gaat leren hoe je met je gids communicieerd
  • Je gaat de energie van verschillende engelen ervaren, zodat je weet wie er bij je is.
  • We gaan in diepe meditatie waarin we op het hart en de keel zullen werken.
  • In de middag gaan we schilderen of een moodboard maken in contact met jouw gids en de energie van de dolfijnen.

 

Op het einde zullen we jouw schilderij of moodboard bespreken.

Tijdens deze dag blijven we in verbinding met elkaar maar ook blijf je dicht bij jezelf. Deze dag draait om jou.

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten?

Samen verbinden, uitwisselen, delen, healing en samenzijn met andere vrouwen tijdens de cirkel.

Voel je welkom om vanuit zachtheid te verbinden met je vrouwelijkheid.

Alles mag er zijn. Dat wat er speelt komt vanzelf naar voren.

We sluiten af met een mooie meditatie